Waar en wanneer?


Datum
Locatie
Deltares campus, Delft

Op het programma staan onder meer events met de D-HYDRO Suite, de D-GEO Suite (D-Stability, D-Settlement, …), iMOD Suite en het Delft-FEWS platform.

Voor wie

Wij verwachten ruim 400 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties. De deelnemers zijn afkomstig van de diverse overheden, het bedrijfsleven en kennisinstituten.

Platform voor kennisuitwisseling

Op de Deltares Software Dagen zie je demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Er zijn veel mogelijkheden om kennis te maken met (mede-)gebruikers van de software en de ontwikkelaars. Ook de inhoudelijk experts van Deltares zijn aanwezig. Je wordt geïnformeerd over nieuwe functionaliteiten en krijgt de kans om deze direct uit te proberen. Je wordt nadrukkelijk uitgenodigd om mee te discussiëren over nieuwe toepassingen en innovatieve methoden.

Op de DSD-NL 2023 website kun je alle informatie vinden over het programma en een terugblik op de afgelopen editie.

DSD-NL en DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) zijn de Nederlandse equivalent van de internationale Delft Software Days (DSD-INT), die ook elk jaar bij Deltares in Delft worden gehouden.

De Delft Software Days vinden plaats in het najaar.

Deze pagina delen.