Bijeenkomst CAPWAT Community of Practice

Op woensdag 20 maart 2019 organiseert Deltares voor de CAPWAT Community of Practice een bijeenkomst waarin recente ontwikkelingen en interessante projecten in de afvalwatertransportsector behandeld worden.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem tijdens de RioleringsVakdagen (i.c.m. Aqua Nederland vakbeurs) van 10:00 uur tot 13:00 uur.  De zaal is open vanaf 09:30 voor ontvangst met koffie/thee. We hebben wederom een gevarieerd programma samengesteld waarbij een 5-tal sprekers u informeert over nieuwe ontwikkelingen, ervaringen en het delen van kennis. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussie. Deze CoP-bijeenkomst is een mooie gelegenheid om uw vakcollega’s te ontmoeten en de onderlinge relaties te versterken. Na afloop is er voldoende tijd om met elkaar in contact te gaan op de beursvloer waar u bij de diverse cateringstands ook terecht kan voor de lunch.

Programma

Het programma is op dit moment nog niet bekend en zal eind januari gepubliceerd worden op deze pagina.

Doelgroep

De Community of Practice is ontstaan uit het CAPWAT onderzoeksproject (2004 – 2010, CAPaciteitsverliezen in afvalWATerpersleidingen) waarin de mechanismen voor het ontstaan, stagneren en afvoeren van gasbellen in afvalwaterpersleidingen zijn onderzocht. Het CAPWAT-project heeft zeer veel nieuwe kennis opgeleverd over het robuust en efficiënt ontwerpen en beheren van afvalwaterpersleidingen m.b.t. hydraulische aspecten.

Minimaal 1 keer per jaar organiseert Deltares een bijeenkomst waar een actueel onderwerp uit de afvalwatertransportwereld centraal staat. Deze bijeenkomsten worden bezocht door vertegenwoordigers van waterschappen, gemeentes, ingenieursbureaus, aannemers en toeleveranciers.

Aanmelden

U kunt zich tot 15 maart 2019 inschrijven via het inschrijfformulier hieronder.
Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Om de bijeenkomst goed te kunnen organiseren vragen wij u zich te registeren door het formulier in te vullen. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u te informeren over deze bijeenkomst en een eventueel vervolg op deze bijeenkomst. Bekijk ook onze privacy verklaring.
  • Bedrijfsgegevens

  • Persoonlijke gegevens

  • Overige informatie

Voor toegang tot de RioleringsVakdagen en de AquaNederland Vakbeurs dient u zich apart te registreren  (kies voor optie “zonder code”) via de website van de Evenementenhal. Aan registratie van de beurs  zijn ook geen kosten  verbonden.

Tevens willen we u op de hoogte brengen dat op dinsdag 19 maart Stichting RIONED en STOWA een studiedag over professioneel persleidingenbeheer organiseren. Ook op deze dag zal Deltares aanwezig zijn en een (kleine) bijdrage leveren.  Beide evenementen vullen elkaar aan en een bezoek aan één of beide dagen in Gorinchem bevelen wij dan ook van harte aan.