Delft Software Days – Edition 2020 (DSD-INT 2020)

De Delft Software Days (DSD-INT) is een jaarlijks evenement waarbij de nieuwste software ontwikkelingen op het gebied van water en ondergrond worden gedeeld.

Elk najaar organiseert Deltares een 10 dagen lang gecombineerd aanbod van cursussen, workshops en conferenties voor de gebruikers van Delft software wereldwijd. Jaarlijks komen er tijdens deze dagen zo’n 600+ deelnemers bijeen van zo’n 200+ verschillende internationale en nationale organisaties, waaronder overheden, kennisinstellingen en een brede vertegenwoordiging van het bedrijfsleven.
De deelnemers – software modelleurs en ontwikkelaars, waterbeheerders, beleidsmakers, inhoudelijk experts – komen onder andere uit de Delft software gemeenschap, met momenteel ruim 25.000 leden wereldwijd.

De Delft Software Days – Edition 2020 (DSD-INT 2020) vinden plaats van 2 november tot en met 13 november. Het programma is te vinden op de DSD-INT website. Hier kan je je dan ook direct inschrijven. Deelname aan de gebruikersbijeenkomsten, symposia en workshops is kosteloos.

De Delft Software Days worden georganiseerd door Deltares, in samenwerking met IHE Delft Institute for Water Education en de TU Delft.

De Nederlandse editie – Deltares Software Dagen (DSD-NL) – vinden plaats in juni. De DSD-NL 2020 is van 16-19 juni 2020.