Delft Software Days – Edition 2020 (DSD-INT 2020)

De Delft Software Days (DSD-INT) is een jaarlijks evenement waarbij de nieuwste software ontwikkelingen op het gebied van water en ondergrond worden gedeeld.

Elk najaar organiseert Deltares een gecombineerd aanbod van cursussen, workshops en conferenties voor de gebruikers van Delft software wereldwijd.

Ditmaal wordt het 100% online. De deelnemers – software modelleurs en ontwikkelaars, waterbeheerders, beleidsmakers, inhoudelijk experts – komen onder andere uit de Delft software gemeenschap, met momenteel ruim 29.000 leden wereldwijd.

De Delft Software Days – Edition 2020 (DSD-INT 2020) vinden plaats van 1 oktober tot en met 16 december. Het programma is te vinden op de DSD-INT website. Hier kan je je dan ook direct inschrijven. Deelname aan de gebruikersbijeenkomsten, symposia en workshops is kosteloos.

De Delft Software Days worden georganiseerd door Deltares, in samenwerking met IHE Delft Institute for Water Education en de TU Delft.

De Nederlandse editie – Deltares Software Dagen (DSD-NL) – vond plaats in juni en juli 2020. De DSD-NL 2021 zal plaatsvinden in mei – juli 2021.