Deltares Software Dagen – Editie 2019 (DSD-NL 2019)

Jaarlijks event bij Deltares in Delft waarbij de gebruikers van onze modelleer- en simulatie software centraal staan. De laatste ontwikkelingen in toepassingen, projecten en onderzoeken worden gepresenteerd.

Impressie Deltares Software Dagen 2018

Editie 2019 vindt plaats van 18-21 juni in Delft. Tijdens deze week vinden meerdere evenementen plaats waarin de diverse software programma’s en toepassingen centraal staan.
De Deltares Software Dagen zijn voor Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van de Deltares softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur.

Voor wie

Wij verwachten ruim 250 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties. De deelnemers zijn afkomstig van de diverse overheden, het bedrijfsleven en kennisinstituten.

Platform voor kennisuitwisseling

Op de Deltares Software Dagen zie je demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Er zijn veel mogelijkheden om kennis te maken met (mede-)gebruikers van de software en de ontwikkelaars. Ook de inhoudelijk experts van Deltares zijn aanwezig.
Je wordt geïnformeerd over nieuwe functionaliteiten en krijgt de kans om deze direct uit te proberen. Je wordt nadrukkelijk uitgenodigd om mee te discussiëren over nieuwe toepassingen en innovatieve methoden.

Op de website kun je alle informatie vinden over het programma (zodra bekend) en een terugblik op de afgelopen editie.

DSD-NL en DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) zijn de Nederlandse equivalent van de internationale Delft Software Days (DSD-INT), die ook elk jaar bij Deltares in Delft worden gehouden.
De Delft Software Days – Edition 2018 (DSD-INT 2018) vinden plaats van 5 – 16 November.