Deltares Software Dagen – online Editie 2021 (DSD-NL 2021)

Deltares organiseert elk jaar in juni de Deltares Software Dagen (DSD-NL) voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. Gezien de maatregelen rondom het coronavirus zullen deze bijeenkomsten in 2021 online plaatsvinden en worden verspreid over meerdere dagen in mei, juni en juli.

Op het programma staan onder meer events met de D-HYDRO Suite, de D-GEO Suite (D-Stability, D-Settlement, …), iMOD Suite en het Delft-FEWS platform.

Voor wie

Wij verwachten ruim 400 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties. De deelnemers zijn afkomstig van de diverse overheden, het bedrijfsleven en kennisinstituten.

Platform voor kennisuitwisseling

Op de Deltares Software Dagen zie je demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Er zijn veel mogelijkheden om kennis te maken met (mede-)gebruikers van de software en de ontwikkelaars. Ook de inhoudelijk experts van Deltares zijn aanwezig. Je wordt geïnformeerd over nieuwe functionaliteiten en krijgt de kans om deze direct uit te proberen. Je wordt nadrukkelijk uitgenodigd om mee te discussiëren over nieuwe toepassingen en innovatieve methoden.

Op de website kun je alle informatie vinden over het programma en een terugblik op de afgelopen editie.

DSD-NL en DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) zijn de Nederlandse equivalent van de internationale Delft Software Days (DSD-INT), die ook elk jaar bij Deltares in Delft worden gehouden.
De Delft Software Days – Edition 2021 (DSD-INT 2021) vinden plaats in het najaar.