Deltares Software Dagen – online Editie 2022 (DSD-NL 2022)

Deltares organiseert elk jaar de Deltares Software Dagen (DSD-NL) voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. In de maanden mei, juni en juli vindt de elfde editie van de Deltares Software Dagen (DSD-NL 2022) plaats. De Deltares Software Dagen vormen ditmaal een hybride event met vele online sessies en meerdere in-person sessies bij Deltares in Delft.

Op het programma staan onder meer events met de D-HYDRO Suite, de D-GEO Suite (D-Stability, D-Settlement, …), iMOD Suite en het Delft-FEWS platform.

 

Voor wie

Wij verwachten ruim 400 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties. De deelnemers zijn afkomstig van de diverse overheden, het bedrijfsleven en kennisinstituten.

Platform voor kennisuitwisseling

Op de Deltares Software Dagen zie je demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Er zijn veel mogelijkheden om kennis te maken met (mede-)gebruikers van de software en de ontwikkelaars. Ook de inhoudelijk experts van Deltares zijn aanwezig. Je wordt geïnformeerd over nieuwe functionaliteiten en krijgt de kans om deze direct uit te proberen. Je wordt nadrukkelijk uitgenodigd om mee te discussiëren over nieuwe toepassingen en innovatieve methoden.

Op de website kun je alle informatie vinden over het programma en een terugblik op de afgelopen editie.

DSD-NL en DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) zijn de Nederlandse equivalent van de internationale Delft Software Days (DSD-INT), die ook elk jaar bij Deltares in Delft worden gehouden.
De Delft Software Days – Edition 2022 (DSD-INT 2022) vinden plaats in het najaar.