Delft Software Days – Edition 2018 (DSD-INT 2018)

De Delft Software Days - Editie 2018 is een jaarlijks evenement waarbij de nieuwste software ontwikkelingen op het gebied van water en ondergrond worden gedeeld.
software days delft

Impressie Delft Software Days 2017

Elk najaar organiseert Deltares een 12 dagen lang gecombineerd aanbod van cursussen, workshops en conferenties voor de gebruikers van Deltares software wereldwijd. Jaarlijks komen er tijdens deze dagen zo’n 500 deelnemers bijeen van zo’n 150 verschillende internationale en nationale organisaties, waaronder overheden, kennisinstellingen en een brede vertegenwoordiging van het bedrijfsleven.
De deelnemers – software modelleurs en ontwikkelaars, waterbeheerders, beleidsmakers, inhoudelijk experts – komen onder andere uit de Deltares software gemeenschap, met momenteel ruim 20.000 leden wereldwijd.

De Delft Software Days 2018 vinden plaats van 5 november tot en met 16 november. Het programma is te vinden op de DSD-INT website. Hier kan je je ook direct inschrijven. Deelname aan de gebruikersbijeenkomsten, symposia en workshops is kostenloos.

De Delft Software Days worden georganiseerd door Deltares, in samenwerking met IHE Delft Institute for Water Education en de TU Delft.

De Nederlandse editie – Deltares Software Dagen (DSD-NL) – heeft al eerder dit jaar plaatsgevonden in juni. De volgende editie is van 18-21 juni 2019.