Deltares Software Dagen (DSD-NL 2017)

De Deltares Software Dagen (DSD) 2017 vinden plaats tussen dinsdag 13 t/m vrijdag 16 juni, bij Deltares in Delft. De DSD zijn bedoeld voor Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. De focus ligt op software, softwareontwikkelingen en vernieuwende software-toepassingen.

Doelgroep

Wij verwachten minimaal 250 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Uit ervaring (2012, 2013, 2014, 2015, 2016) blijkt dat DSD-NL bezocht wordt door de volgende representatie van de Nederlandse GWW-sector: 35% overheden, 45% commerciele organisaties en 20% kennisinstituten.

Inhoudelijke focus

Wij bieden een podium voor demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Hiermee creëren we mogelijkheden om 1-op-1 kennis te maken met gebruikers en ontwikkelaars, te horen over nieuwe functionaliteiten en te discussiëren over innovatieve methoden.

DSD-NL vs. DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) is de Nederlandse equivalent van de internationaal-georienteerde Delft Software Days. Deze vinden plaats van maandag 23 oktober t/m vrijdag 3 november 2017.

Inschrijving is geopend!

Bekijk de DSD-NL website voor details. Op deze website kun je ook je wensen voor het evenement aangeven. Is er een onderwerp waar je meer over zou willen weten? Of wil je zelf bijdragen met een presentatie of een mooi praktijkvoorbeeld? Meld het ons via een e-mail of via deze link.

 

Deltares DSD-NL Team