Deltares Software Dagen (DSD-NL 2017)

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) 2017 vonden plaats van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 juni 2017 bij Deltares in Delft. Tijdens de jaarlijkse DSD vinden diverse bijeenkomsten plaats gericht op Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. De focus ligt op software, softwareontwikkelingen en vernieuwende software-toepassingen.

Doelgroep

Rond de 250 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties zijn naar Delft gekomen om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Op de Deltares Software Dagen kom je de volgende representatie van de Nederlandse GWW-sector tegen: 35% overheden, 45% commerciele organisaties en 20% kennisinstituten.

Inhoudelijke focus

Wij bieden een podium voor demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Hiermee creëren we mogelijkheden om 1-op-1 kennis te maken met gebruikers en ontwikkelaars, te horen over nieuwe functionaliteiten en te discussiëren over innovatieve methoden.

DSD-NL vs. DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) is de Nederlandse equivalent van de internationaal-georienteerde Delft Software Days (DSD-INT). Deze vonden plaats van maandag 23 oktober t/m vrijdag 3 november 2017.

Terugblik

Bekijk de website van de Deltares Software Dagen 2017 voor een fotoimpressie, het volledige programma en de presentaties per bijeenkomst.

#DSDNL2018

De Deltares Software Dagen – Editie 2018 (#DSDNL2018)  vinden plaats in de week van 5 – 8 juni 2018. Hou de DSD-NL website in de gaten voor het programma!

Deltares DSD Team