Kennis- en innovatiecafé: Kansenscan POV DGG

Wil jij weten hoe je de kansen en mogelijkheden vergroot om je grondbalans lokaal gesloten te krijgen door het uitvoeren van een kansenscan, of hoe een kansenscan werkt en wat de ervaring van anderen hiermee is? Kom dan op 22 juni naar het Kennis en Innovatiecafé Kansenscan POV DGG in de eventcorner van Westraven, georganiseerd door het HWBP, De Innovatieversneller, Rijkswaterstaat (WVL) en Deltares. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een demonstratie te zien van de werking van de kansenscan en deelt o.a. Mathijs Bos (Waterschap Rivierenland) zijn eerste ervaringen hiermee bij het project Sprok Sterreschans Heteren. Daarna gaan wij met elkaar in gesprek over of en hoe de kansenscan voor je eigen project of (beheer)organisatie kan worden benut en of de POV DGG hierbij kan ondersteunen.

Programma:

Tijd Onderwerp Spreker
13:00 Inloop en koffie
13:30 Welkom Anouk te Nijenhuis (HWBP)
13:40 Wat is een kansenscan? Arjan Kooij (POV DGG)
14:00 Demonstratie van de kansenscan Maas Jan den Daas (WSP)
14:30 Ervaringen met de kansenscan Mathijs Bos (WSRL)
15:00 Interactief deel over mogelijkheden toepassing in eigen (beheer)organisatie Team POV DGG
15:45 Afsluiting Anouk te Nijenhuis (HWBP)
16:00 Napraten bij de borrel

Aanmelden:

Aanmelden Kennis- en innovatiecafé Kansenscan POV DGG

Aan het deelnemen van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Om de bijeenkomst goed te kunnen organiseren vragen wij u zich te registeren door het formulier in te vullen. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u te informeren over deze bijeenkomst en een eventueel vervolg op deze bijeenkomst. Bekijk ook onze privacy verklaring.

Kennis en Innovatiecafés en Dijken van Innovaties

De Kennis en Innovatiecafés zijn onderdeel van de community rondom Dijken van Innovaties, een initiatief van Deltares en HWBP. Dijken van Innovaties is de community voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe kennis en innovaties bij dijken. Het doel is om een platform te bieden om op laagdrempelige manier in gesprek te gaan over kennisontwikkeling en toepassing. In de Kennis en Innovatiecafés, komen actuele ontwikkelingen aan bod, met aansluitend de mogelijkheid om door te praten en te netwerken (fysiek of in een digitale netwerkomgeving). Daarnaast biedt ook de LinkedIn groep ‘Dijken van Innovaties’ de kans om technische kennis en innovatieontwikkelingen die direct relevant zijn voor de beoordeling en versterking van primaire waterkeringen te delen.