Deltares Software Dagen – Editie 2018 (#DSDNL2018)

Jaarlijks event bij Deltares in Delft waarbij de gebruikers van onze modelleer- en simulatie software centraal staan. De laatste ontwikkelingen in toepassingen, projecten en onderzoeken worden gepresenteerd.
Impressie DSD-NL 2017

Impressie Deltares Software Dagen 2017

Editie 2018 vindt plaats van 5-8 juni in Delft. Tijdens deze week vinden meerdere evenementen plaats waarin de diverse software programma’s en toepassingen centraal staan.
De Deltares Software Dagen zijn voor Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van de Deltares softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur.

Doelgroep

Wij verwachten weer ruim 250 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties.  Uit ervaring blijkt dat de Deltares Software Dagen bezocht worden door de volgende representatie van de Nederlandse GWW-sector: 35% overheden, 45% commerciele organisaties en 20% kennisinstituten.

Focus op kennisuitwisseling

Wij bieden een podium voor demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Hiermee creëren we mogelijkheden om 1-op-1 kennis te maken met gebruikers en ontwikkelaars, te horen over nieuwe functionaliteiten en te discussiëren over innovatieve methoden.

DSD-NL en DSD-INT

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) zijn de Nederlandse equivalent van de internationale Delft Software Days (DSD-INT), die ook elk jaar bij Deltares in Delft worden gehouden.
De Delft Software Days – Edition 2018  (#DSDINT2018) vinden dit jaar plaats van 5 – 16 November.