Middagsymposium Kundig met kunstwerken

Het programmateam Kennisprogramma Natte Kunstwerken nodigt u van harte uit om dinsdagmiddag 25 juni deel te nemen aan het middagsymposium ‘Kundig met Kunstwerken’. Tijdens het symposium informeren wij u over de laatste onderzoeksresultaten en willen we graag met u van gedachten wisselen over uw vervangingsopgave van natte kunstwerken. Tevens is dit de kans om aan te sluiten bij het kennisprogramma.

In 2015 is in het kader van het TO2-onderzoek naar de vervangingsopgave bij natte kunstwerken het symposium ‘Natte kunstwerken van de toekomst: Verstandig behouden, slim vervangen’ gehouden. Dit symposium gaf een overzicht van de aanleiding en doelstellingen van het onderzoeksprogramma en de resultaten op dat moment. Sindsdien is er veel gebeurd! Rijkswaterstaat is in 2016 aangesloten bij het kennisprogramma – vanaf dat moment heet de samenwerking ‘Kennisprogramma Natte Kunstwerken’ – en er is een mogelijkheid gecreëerd voor de markt om aan te sluiten. Daarnaast is er in 2017 en 2018 veel onderzoek uitgevoerd. De rapporten zijn te vinden op de website Natte Kunstwerken. De komende tijd zullen alle rapporten als download aangeboden worden.

Meer informatie over het programma staat op de website Natte Kunstwerken.

Aanmelden

Aan het deelnemen van het symposium zijn geen kosten verbonden. Om het symposium te kunnen organiseren vragen wij u zich te registeren door het formulier in te vullen. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u te informeren over deze bijeenkomst en een eventueel vervolg op deze bijeenkomst. Bekijk ook onze privacy verklaring.