De Deltares Software Dagen zijn druk bezocht!

Gepubliceerd: 15 juni 2017

Dinsdag 13 juni zijn de Deltares Software Dagen (DSD-NL 2017) van start gegaan. De DSD-NL is een jaarlijks evenement dat dit jaar voor de zesde keer gehouden wordt. Het totaal aantal deelnemers aan de DSD-NL komt ruim boven de 350 deelnemers, afkomstig van 118 organisaties in Nederland en België.

De Deltares Software Dagen zijn bij uitstek de gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met mede-gebruikers en de experts van Deltares. Het programma bestaat uit interactieve gebruikersdagen, interessante symposia, leerzame workshops en uitdagende cursussen. Daarnaast demonstaties van software-toepassingen op het Demo Plaza.

We hebben al vele positieve reacties in ontvangst mogen nemen:

Interessante ontwikkelingen gepresenteerd, gezien en gehoord op de Deltares Software Dagen! Mooi om van dichtbij betrokken te zijn bij de innovaties en de reacties hierop te zien en te bediscussiëren“, aldus Benno Steentjes, Antea, die gezamenlijk met Didrik Meijer op het D-HYDRO Symposium de presentatie “Urban modelleren voor gemeentes met D-HYDRO Suite: stand van zaken” en bijbehorende break-out sessie heeft verzorgd.

De actieve deelname aan discussies en de goed onderbouwde inbreng van de vele deelnemers vond ik heel bijzonder” gaf Giordano Lipari van Watermotion | Waterbeweging aan. Hij heeft o.m. deelgenomen aan de 11de Delft-FEWS NL Gebruikersdag, het D-HYDRO Symposium, de Klankbordgroepvergadering – zesde generatie RWS modellen en de Workshop Compute as a Service platform.

Een hele fijne sfeer en het ziet er keurig verzorgd uit. 24 uur van tevoren het bericht met de praktische zaken, waaronder, vanuit milieuoogpunt, de mogelijkheden van openbaar vervoer en ov-fiets, was ook fijn. Jullie hebben het mooi voor elkaar“.

Aanmelden voor lopende DSD-NL 2017 events is nog mogelijk!

 

Van 23 oktober t/m 3 november 2017 zijn de Delft Software Days (DSD-INT 2017). Dit is de internationale equivalent van de Deltares Software Dagen en wordt in nauwe samenwerking met de Delft University of Technology en UNESCO-IHE georganiseerd.

De DSD-INT biedt een platform voor bijeenkomsten van de open source community
(http://oss.deltares.nl) met momenteel 15.000+ leden in 200+ landen.