Draag bij aan de Deltares Software Dagen in juni

Gepubliceerd: 11 maart 2014

Voor de Deltares Software Dagen zijn we op zoek naar presentaties, demonstraties of vraagstukken van modelleurs, gebruikers of software ontwikkelaars. Wilt u de software community op de hoogte brengen van uw ontwikkeling / project of heeft u input op uw model nodig? Laat dit ons weten.

De Deltares Software Dagen vinden dit jaar plaats op maandag 16 t/m vrijdag 20 juni, bij Deltares in Delft. Dit vijfdaagse evenement is bedoeld voor Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur.

Deltares Software dagen worden gehouden van 16 t/m 20 juni

Een extra dimensie: Bring Your Own Model. Naast het geven van presentaties, is er dit jaar een extra dimensie aan de Deltares Software Dagen toegevoegd. Een aantal programmaonderdelen maken we geschikt om uw eigen vraagstukken, modellen en ervaringen onder de aandacht te brengen. Een voorbeeld hiervan zijn de BYOM-workshops (Bring Your Own Model), waarin we gezamenlijk uw concrete vraag, probleem, of de ‘best modeling practice’ zullen adresseren.

Demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen

Ook bieden wij een podium voor demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Hiermee creëren we mogelijkheden om 1-op-1 kennis te maken met gebruikers en ontwikkelaars, te horen over nieuwe functionaliteiten en te discussiëren over innovatieve methoden.

Deltares Software Dagen
Meer informatie

Voor het aanleveren van een bijdrage (een presentatie, demonstratie of vraagstuk) kunt u alvast contact opnemen met Marcel Bruggers. Binnenkort volgt het uitgebreide programma, waarvoor u zich per onderdeel kunt aanmelden.

www.deltaressoftwaredagen.nl