Gratis testtijd in experimentele faciliteiten Deltares voor MKB en start-ups

Gepubliceerd: 21 juli 2020

Door de stijgende zeespiegel en een toenemende bevolking in kust- en riviergebieden neemt de druk op delta's wereldwijd toe. Nieuwe kennis en innovaties zijn nodig om veilig en duurzaam te kunnen blijven leven in deltagebieden. Veel van deze innovaties, die een positieve impact kunnen hebben op onze samenleving, worden ook ontwikkeld door start-ups en andere kleine en middelgrote bedrijven (MKB).

Als kennisinstituut ontwikkelen wij kennis over uiteenlopende watergerelateerde onderwerpen. Dit doen wij onder andere met behulp van onze moderne experimentele faciliteiten op onze campus.

Ondersteunen van innovatieve initiatieven vanuit MKB

Om innovatieve initiatieven vanuit start-ups en het MKB te ondersteunen en de interactie met deze kleine en middelgrote bedrijven te vergroten, bieden wij 80 uur gratis testtijd aan in de experimentele faciliteiten voor geselecteerde MKB-initiatieven om ontwerpconcepten van hydraulische innovaties te testen. Denk hier bijvoorbeeld aan innovatieve projecten op het gebied van kustbescherming, bodembescherming, energievoorziening,  monitoring- of meetinstrumenten. Start-ups en het MKB kunnen hun eigen modellen testen in onze faciliteiten in Delft en Deltares kan helpen bij het opzetten van deze modellen.

Meer informatie en aanmelden

We hopen innovatieve MKB-bedrijven te verwelkomen in onze experimentele testfaciliteiten en samen te werken aan innovatieve ontwikkelingen en oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Aanvragen kunnen worden ingediend tot 15 september 2020. Eind september zal de selectie plaatsvinden. De testperiode is van oktober t/m december 2020.

Klik hier om u aan te melden.