Deltares bestaat 10 jaar

Dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van Deltares. Samen met collega's en relaties tijdens de jubileumweek. Op 6 oktober is iedereen welkom op onze campus in Delft.

10 jaar “Enabling Delta Life”

De kennis en kunde die we in huis hebben dateert al van veel eerder; in 2008 werd deze kennis van GeoDelft, delen van Rijkswaterstaat en TNO en het Waterloopkundig Laboratorium samengesmeed tot een nieuw kennisinstituut. Deltares was geboren. De afgelopen 10 jaar heeft Deltares haar water- en bodemkennis ingezet om zowel in Nederland als wereldwijd te werken aan leefbare, veilige en duurzame delta’s. Inmiddels is Deltares uitgegroeid tot een nationaal en internationaal opererend kennisinstituut.

Relatiedag dag 5 oktober

We hebben onze successen niet alleen bereikt; samenwerking met partners was en is daarbij cruciaal. Om ons jubileum te vieren nodigen we relaties van Deltares uit voor een speciale relatiedag op vrijdag 5 oktober a.s.op de Boussinesqweg 1 in Delft.

Open dag 6 oktober

Voor iedereen die benieuwd is hoe Deltares werkt aan slimme innovaties om de waterveiligheid te vergroten openen we onze deuren op zaterdag 6 oktober.

Wat kun je verwachten?

We nemen je mee in de toekomst van multifunctionele dijken, energie uit water en bodem, schoon water en groene steden. Zie hoe gedrag van water en bodem in modellen wordt voorspeld en hoe we op ware grootte het effect van golven op dijken, duinen of offshore constructies testen. En we nodigen je uit om zelf aan de slag te gaan: bouw eens een dijk, kijk in de ondergrond en bezoek ons interactieve data laboratorium.

De toegang is gratis. Iedereen is deze dag van harte welkom aan de Boussinesqweg in Delft. Reserveer deze datum alvast in je agenda. Wij vieren ons 10-jaar jubileum graag samen met jou. Hopelijk tot 6 oktober!