Deltares bestaat 10 jaar

Dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van Deltares. Samen met collega's en relaties tijdens de jubileumweek. Op 6 oktober is iedereen welkom op onze campus in Delft.

10 jaar “Enabling Delta Life”

De kennis en kunde die we in huis hebben dateert al van veel eerder; in 2008 werd deze kennis van GeoDelft, delen van Rijkswaterstaat en TNO en het Waterloopkundig Laboratorium samengesmeed tot een nieuw kennisinstituut. Deltares was geboren. De afgelopen 10 jaar heeft Deltares haar water- en bodemkennis ingezet om zowel in Nederland als wereldwijd te werken aan leefbare, veilige en duurzame delta’s. Inmiddels is Deltares uitgegroeid tot een nationaal en internationaal opererend kennisinstituut.

Relatiedag dag 5 oktober

We hebben onze successen niet alleen bereikt; samenwerking met partners was en is daarbij cruciaal. Om ons jubileum te vieren nodigen we relaties van Deltares uit voor een speciale relatiedag op vrijdag 5 oktober a.s.op de Boussinesqweg 1 in Delft.

Het programma staat hier online.

Wil je je aanmelden voor de relatiedag op 5 oktober zodat wij weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen? De aanmeldbutton staat aan de linkerkant.

Open dag 6 oktober

Voor iedereen die benieuwd is hoe Deltares werkt aan slimme innovaties openen we onze deuren op zaterdag 6 oktober van 10 – 16 uur.

Wat kun je verwachten?

We nemen je mee in de toekomst van  waterveiligheid voor kusten en riviergebieden, energie uit water en bodem, schoon water en groene steden en nog veel meer. Zie hoe gedrag van water en bodem in modellen wordt voorspeld en hoe we  het effect van golven op dijken, duinen of offshore constructies testen. En je kunt zelf aan de slag gaan: onderzoek de waterkwaliteit, kijk eens in de ondergrond en bezoek onze testfaciliteiten, zoals de Deltagoot, Hydro Hall en Geohal. Voor jong en oud is er veel te zien en te beleven.

De toegang is gratis.
Iedereen is 6 oktober van harte welkom aan de Boussinesqweg 1 in Delft.
Wil je ons laten weten dat je komt? De aanmeldbutton voor de Open Dag staat aan de linkerkant.