Werken bij

Werken bij Deltares betekent werken in een kennisintensieve omgeving die voortdurend in beweging is. Je hebt veel vrijheid om binnen onze strategie je werk zelf vorm te geven, maar bent daarbij wel resultaatgericht.

TetraWij zijn voortdurend op zoek naar toptalent dat wetenschappelijke kennis over water, ondergrond en infrastructuur kan omzetten in een specialistisch advies aan overheden en bedrijven. Onze projecten – honderden per jaar in meer dan 80 landen – vragen altijd om nieuwe, unieke toepassingen.

Vacancies

Heb je de ambitie je wetenschappelijke kennis permanent te blijven ontwikkelen? Ben je gedreven om zowel nationaal als internationaal voorop te willen lopen in je vakgebied? Zoek je graag naar innovatieve oplossingen en houd je niet van standaardwerk? Dan ben je welkom bij Deltares.

Students

Ben jij een student en op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht die jou de mogelijkheid biedt om te ervaren wat het is om onderdeel te zijn van een vooruitstrevend onderzoeksinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur? Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Dit is de kans waar jij naar op zoek bent!

Promovendi

Voor Deltares is het van strategisch belang om toegang te hebben tot kennis die op universiteiten aanwezig is en om samen met universiteiten kennis te ontwikkelen. Dit gebeurt door met universiteiten samen te werken in projecten en gezamenlijk promotieonderzoek te laten uitvoeren. De sollicitatieprocedure verloopt via de betreffende universiteit.

Open vacancies

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Ben jij iemand die altijd wil ontwikkelen en verbeteren? Wil jij aan de top staan in jouw vakgebied en haal jij energie uit het bedenken van innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten? Dit is de kans waar jij naar op zoek bent!

  • Ad Jeuken Senior adviseur klimaatadaptatie

    Wat telt voor mij, is dat het werk maatschappelijk relevant is

    Ik heb in Wageningen Milieuhygiëne met als specialisatie meteorologie en luchtkwaliteit gestudeerd. Vervolgens ben ik gepromoveerd op de invloed van stoffen en luchtverontreiniging op klimaatverandering. Ik heb in mijn werk een switch gemaakt van onderzoeker bij het KNMI naar projectleider bij Rijkswaterstaat. Bij Deltares kan ik kiezen voor verschillende carrièrepaden, voor management, voor verdieping van de inhoud of voor allebei.

  • Willem-Jan Ribberink Jurist

    Het gaat hier om de inhoud, niet om het spel

    Mijn allerbelangrijkste reden om bij Deltares te werken, is de samenwerking met collega’s. Het gaat hier om de inhoud, niet om het spel. Je wordt gewaardeerd om het werk dat je aflevert.