Werken bij

Werken bij Deltares betekent werken in een kennisintensieve omgeving die voortdurend in beweging is. Je hebt veel vrijheid om binnen onze strategie je werk zelf vorm te geven, maar bent daarbij wel resultaatgericht.

Wij zijn voortdurend op zoek naar toptalent dat wetenschappelijke kennis over water, ondergrond en infrastructuur kan omzetten in een specialistisch advies aan overheden en bedrijven.
Onze projecten – honderden per jaar in meer dan 80 landen – vragen altijd om nieuwe, unieke toepassingen.

Vacatures

Heb je de ambitie je wetenschappelijke kennis permanent te blijven ontwikkelen? Ben je gedreven om zowel nationaal als internationaal voorop te willen lopen in je vakgebied? Zoek je graag naar innovatieve oplossingen en houd je niet van standaardwerk? Dan ben je welkom bij Deltares. Bekijk hier onze Engelstalige vacatures (English vacancies).

Studenten

Ben jij een student en op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht die jou de mogelijkheid biedt om te ervaren wat het is om onderdeel te zijn van een vooruitstrevend onderzoeksinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur? Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Wanneer je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij Deltares, willen we je adviseren om contact te zoeken met jouw universiteit (stagebureau/stagecoördinator/stagebank/careercentre) om te kijken naar mogelijkheden voor een stage of een afstudeeropdracht bij Deltares. Mocht je al iemand kennen bij Deltares, maak dan gebruik van dit netwerk en vraag naar mogelijkheden!

Promovendi

Voor Deltares is het van strategisch belang om toegang te hebben tot kennis die op universiteiten aanwezig is en om samen met universiteiten kennis te ontwikkelen. Dit gebeurt door met universiteiten samen te werken in projecten en gezamenlijk promotieonderzoek te laten uitvoeren. De sollicitatieprocedure verloopt via de betreffende universiteit.

Open vacatures

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Ben jij iemand die altijd wil ontwikkelen en verbeteren? Wil jij aan de top staan in jouw vakgebied en haal jij energie uit het bedenken van innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten? Dit is de kans waar jij naar op zoek bent!

  • Tiaravanni Hermawan Junior Adviseur/Onderzoeker

    Deltares daagt medewerkers uit om zich snel aan te passen, snel te leren en continu te verbeteren!

    Voor mij is het van belang dat duurzaamheid het basis principe van Deltares is in haar onderzoek en advies activiteiten. Deltares zorgt ervoor dat activiteiten bijdragen aan wereldwijde agenda's, zoals sustainable development goals. Daarnaast past Deltares als kennisinstituut state-of-the-art benaderingen en innovatieve ideeën toe in haar onderzoek en advies. Dit daagt de medewerkers uit om zich snel aan te kunnen passen, snel te leren en continu te verbeteren. Ik vind dit een inspirerende uitdaging. Collega's met uiteenlopende expertise zijn bereid om elkaar te helpen en onze internationale werkomgeving ondersteunt ons om ideeën uit te wisselen.

  • Jill Hanssen Junior Onderzoeker

    Er is volop ruimte tot persoonlijke ontwikkeling bij Deltares!

    Na het afronden van mijn thesis bij Deltares kreeg ik de kans om er als junior te mogen starten. Werken bij Deltares is heel anders dan afstuderen. Je bent onderdeel van een team. Je werkt samen met andere collega's aan veel verschillende projecten. Onderwerpen waar je bekend mee bent maar er is ook ruimte om je verder te ontwikkelen in heel andere vakgebieden. Dit maakt werken bij Deltares divers en uitdagend.