Financial controller (32-40 uur)

Ben je werkzaam in de boekhouding? Of ben je een financiële duizendpoot? Kunnen collega’s altijd op jou rekenen? Ben je proactief en accuraat? Dan is deze vacature aan jou gericht!

Wat kun je verwachten als financial controller?

Als financial controller ga je ons team rapportage & analyse ondersteunen op het gebied van financiën. In het ondersteunen ga jij proactief en accuraat te werkt. Je hebt een klantgerichte houding in een no-nonsense cultuur. Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Opstellen en analyseren grootboek specificaties;
 • Aansluitingen maken tussen grootboek en subadministraties;
 • Bijdrage leveren aan het opstellen van periodieke financiële rapportages;
 • Het opstellen van overzichten en analyses en het verzamelen van gegevens voor diverse doeleinden;
 • Voorbereiden van de balansdossiers ten behoeve van het jaareinde;
 • Uitvoeren financiële boekingen;
 • Gevraagd en ongevraagd advies geven over verbetering van financiële processen/ werkwijzen.

Wat verwachten wij van jou als financial controller?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met relevante opleiding (bijvoorbeeld HBO-Accountancy, SPD-Bedrijfsadministratie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in finance, boekhouding of accountancy;
 • Je beschikt over uitstekende kennis van Excel;
 • Je hebt ervaring met ERP systemen;
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Werken bij Deltares

Deltares is een internationaal toonaangevend innovatief kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werkt Deltares met gepassioneerde professionals aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. We adviseren overheden en bedrijven over delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares heeft een informele en internationale werksfeer en biedt volop ontwikkelkansen.

Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van opleiding in combinatie met ervaring. Wij bieden het ABP middelloon pensioen, 34 vakantiedagen en reiskostenvergoeding woon/ werk.

Het team
Je gaat deel uitmaken van team rapportage en analyse. Dit team is samen met de teams crediteuren, debiteuren en applicatiebeheer onderdeel van Financial control. Financial control (FC) is onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie van de nationale en internationale vestigingen en de interne beheersing van de financiële processen. FC is ook verantwoordelijk voor het maandrapportage- en jaarrekening traject. FC vormt samen met de teams Unit control, Juridische zaken en Fiscale zaken de afdeling Finance & control (FNC).

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan direct en upload jouw CV en motivatiebrief.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick Schwencke, teamleider van Financial Control via 06-45104883. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Melissa Ruts, HR Recruitment Officer via 088-3358330.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren op deze vacature