HR Recruitment Officer

 

Ben jij een kei in plannen en organiseren? Heb jij een sterke affiniteit met recruitment en ben jij handig met social media? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega als recruitment officer!

Wat kan je verwachten als recruitment officer?

In deze rol coördineer jij het gehele vacature proces van A tot Z bij Deltares. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten van de vacatures en het up-to -date houden van het vacature management systeem. Je voert intakegesprekken met vacaturehouders en schrijft mee aan de vacatureteksten. Je plant de sollicitatiegesprekken en bewaakt de voortgang van de procedures. Je bent de verbindende factor in het recruitmentproces en je werkt nauw samen met HR adviseurs, unitmanagers, afdelingshoofden en secretariaten van de verschillende units. Je begrijpt de behoeftes van zowel je collega’s als de kandidaten en speelt hier servicegericht op in.

Daarnaast is Deltares regelmatig aanwezig op externe arbeidsmarktevents en organiseert ook inhousedagen. Jij bent verantwoordelijk voor de logistiek en administratieve afhandeling van deze events. Verder zorg jij ervoor dat de juiste collega’s van Deltares aanwezig zijn op de events en uiteraard ook goed voorbereid zijn.

Kortom, dit is een functie waarin jouw organisatorische en communicatieve skills goed van pas komen en waarin eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Wat verwachten wij van jou als recruitment officer?
 

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ongeveer 2-4 jaar relevante werkervaring in Personeel en Organisatie;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met complex agendabeheer;
  • Je bent servicegericht, communicatief vaardig en hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Werken bij Deltares

Deltares is een internationaal toonaangevend innovatief kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werkt Deltares met gepassioneerde professionals aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. We adviseren overheden en bedrijven over delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares heeft een informele en internationale werksfeer en biedt volop ontwikkelkansen.

Het HR team
Het HR team bestaat uit 14 medewerkers, Bestaande uit HR adviseurs en HR specialisten op gebied van beleid, arbeidsrecht, L&D, expats. Zij worden hierbij geholpen door HR Officers die onder andere verantwoordelijk zijn voor de HR administratie en de HR servicedesk.

Een leuk team waarin hard en met drive wordt gewerkt. HR is goed gepositioneerd binnen Deltares en heeft ambitie om continue professionalisering en toegevoegde waarde leveren.

Deltares biedt een marktconform salaris. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring. Daarnaast onder andere ABP middelloon pensioen, 34 vakantiedagen , een vitaliteitsbudget en een mobiliteitsbudget.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van deze vacature en sluiten je kwaliteiten aan bij het functieprofiel, solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief te uploaden, voor 20 december 2019. Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenda Plat, coördinator HR Servicedesk Brenda.Plat@deltares.nl of 088-3358133.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Dan kan je deze vacature uiteraard doorsturen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren op deze vacature