Junior/Medior Geotechnisch adviseur/onderzoeker

Wil je samen met ons de uitdaging aangaan om de state-of-the-art in geotechniek een stap verder brengen? Bij Deltares werken we samen in internationale, multidisciplinaire teams. Niet alleen met collega’s die leidend zijn in hun vakgebied, maar ook met partners en opdrachtgevers. Deltares zoekt junior of medior adviseurs voor de Unit Geo-Engineering!

Wat kun je verwachten als Junior/Medior Geotechnisch adviseur/onderzoeker?

Je gaat geotechnische vraagstukken oplossen. Hierbij kun je denken aan het ontwerp van waterkeringen en de beoordeling hiervan, de stabiliteit van off-shore constructies, het geotechnische gedrag (spoor)wegen en transportleidingen.  Daarbij maak je gebruik van ‘state of the art’ kennis, maak je risico analyses, ontwikkel je ontbrekende kennis met onze experimentele faciliteiten of legt de ontwikkelde kennis vast in software. Afhankelijk van je kennis en ervaring speel je een rol bij het creëren van opdrachten bij overheden en marktpartijen in Nederland of daarbuiten. Je denkt en schrijft mee in voorstellen en adviezen en helpt graag mee in het ontwikkelen van nieuwe kennis. Ook ga je graag naar buiten toe om met opdrachtgevers de vraagstukken te bespreken.

Wat verwacht Deltares van jou als Junior/Medior Geotechnisch adviseur/onderzoeker?

  • Je beschikt over een relevante opleiding (bijvoorbeeld civiele techniek, technische aardwetenschappen) op academisch niveau (MSc/PhD);
  • Voor de medior positie dien je te beschikken over tenminste 5 jaar relevante arbeidservaring;
  • Je hebt een netwerk in de markt en bent in staat om projecten tot stand te brengen in samenwerking met verschillende partners;
  • Je beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Het team

Bij de Unit Geo-Engineering van Deltares werken ongeveer 100 enthousiaste professionals aan talloze projecten op het gebied van het ontwerp of de veiligheidsbeoordeling van waterkeringen, (spoor)wegen, transportleidingen en off-shore constructies. De energietransitie, de vervangingsopgave van infrastructuur en het omgaan met klimaatverandering zijn maatschappelijke opgaven waar we aan werken. Geotechnische aspecten staan hierin centraal, maar de verbinding met andere disciplines is cruciaal voor een bijdrage aan deze opgaven. Software en experimentele aciliteiten staan daarbij ten dienste van kennisontwikkeling, specialistische advisering en kwaliteitsborging van het werk van derden.

Werken bij Deltares

Wij bieden een informele, dynamische en uitdagende werkomgeving. Jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en groei is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden en is doorgroei mogelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals regelmatige lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab, een interactief data research laboratorium en het Geochemisch en microbiologisch laboratorium in Utrecht.

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Deltares Werkt aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten, verbinden we onze kennis met die van anderen en maken we deze voor anderen beschikbaar.

Wij adviseren overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kennis en adviezen. Enabling Delta Life is ons motto.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze vacature en sluiten je kwaliteiten aan bij het functieprofiel, solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief te uploaden. Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Melissa Ruts, HR Recruitment Officer sollicitatie@deltares.nl of 088-3358438.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Dan kan je deze vacature uiteraard doorsturen.

Solliciteren op deze vacature