Medior adviseur waterkeringen

Heb jij ideeën hoe wij met nieuwe technologieën ons leven in de delta in de toekomst kunnen beschermen? En kun je deze ideeën overbrengen aan externe partijen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij adviseren voorbij de standaard en zoeken iemand die de grenzen opzoekt en onderzoekt wat mogelijk is.

Medior adviseur waterkeringen

De afdeling Dijkveiligheid is een afdeling binnen de unit Geo-engineering en houdt zich bezig met waterkeringen. We beantwoorden vragen over de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe op risico gebaseerde veiligheidsnormen en leveren hiervoor tools en innovaties.

Wat kan jij verwachten als Medior adviseur waterkeringen?
Als medior adviseur bij Deltares ben je verantwoordelijk voor het acquireren, uitvoeren en rapporteren van projecten. Je werkt vaak in multidisciplinaire teams aan grotere of kleinere onderzoeksprojecten voor en met Rijkswaterstaat, waterschappen of bedrijven. Hierbij kun je denken aan het opstellen van een technische leidraad voor een innovatieve oplossing voor dijkversterkingen, aan de implementatie van de overstromingskansbenadering bij beoordelen en ontwerpen. En aan het ontwikkelen van methodes voor beoordeling in de toets op maat waarbij de kering centraal staat. Het grootste deel van onze huidig projecten doen wij voor Nederlandse opdrachtgevers. Wij streven ernaar om ons aandeel aan internationaal werk te vergroten. Ook hier ga jij een rol in spelen.

Wat verwacht Deltares van jou als Medior adviseur waterkeringen?
Wat wij doen, doen wij samen met onze partners, overheden en bedrijfsleven. Jij bent daarom een echte teamspeler die de belangen van anderen en tegelijk het maatschappelijke lange termijn belang niet uit het oog verliest. Iemand die nieuwe kennis wil ontwikkelen en toepassen, die graag voorop wil lopen, ondernemend is en ervan bewust is dat je anderen moet meenemen om samen stappen te kunnen zetten. Je weet hierin ook nieuwe relaties tot stand te brengen. Je haalt het beste uit jezelf door veel initiatief te tonen en zelfstandig te werk te gaan. Aan verantwoordelijkheidsgevoel in een maatschappelijk relevante functie schiet je niet tekort. Ook kunnen wij jou sociaal en communicatief vaardig noemen en beschik je over:

• Een afgerond MSc diploma in Civiele techniek of een andere relevante opleiding;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Een relevant netwerk in Nederland;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Bij voorkeur beschik je over ervaring met softwareontwikkeling, C# en wellicht andere programmeertalen (Java, Python, C++);
• Aantoonbaar ondernemerschap.

Interesse?
Solliciteer dan direct via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Melissa Ruts (HR Recruitment Officer; sollicitatie@deltares.nl; +31883358330) en Maya Sule (Afdelingshoofd Dijkveiligheid; +31 6 1228 9167).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren op deze vacature