Metaalbewerker met grondkennis

Ben je geïnteresseerd in experimenten met grond en constructies? En heb je daarbij een toegepaste metaalbewerking achtergrond? Raak jij enthousiast van proeven met de nieuwste specialistische technieken en werk je graag mee om deze op te zetten en uit te voeren? Deltares is op zoek naar een experimenteel georiënteerde toegepaste metaalbewerker!

Wat kun je verwachten als metaalbewerker?

Als metaalbewerker ben je gemotiveerd om mee te denken en te doen in ontwikkelingen en onderzoeken van Deltares die een bijdrage leveren aan een maatschappelijke impact, van veilige dijken tot duurzame steden. Deltares verricht hiervoor experimenteel onderzoek voor grond en grondconstructie interactie van laboratoriumschaal tot veldschaal, en hiervoor gebruiken en ontwikkelen we proefopstellingen.

Je gaat voornamelijk bijdragen aan de totstandkoming en uitvoering van deze experimenten. Dit betekent afwisselend werk in een klein team, werkend in een laboratoriumomgeving. Onze proefopstellingen en meetinstrumenten zijn veelal uniek en komen tot stand via maatwerk. Eén van de noodzakelijke bijdragen aan een opstelling is precisietechniek in de vorm van (fijn-)metaalbewerking (frezen, draaien, bevestigen en tot het maken van een ontwerp hiervoor).

Op het gebied van toegepast onderzoek van Deltares zijn veel civieltechnici actief. Dit is logisch, omdat het toegepaste onderzoek binnen Deltares vaak gaat over het onderzoeken van de effecten van bouwactiviteiten of gerelateerde maatregelen en ingrepen. Projecten (experimenten) worden vaak uitgevoerd in samenwerking met verschillende onderzoekers en partijen. Daarom zijn communicatie, flexibiliteit, creativiteit en technisch inzicht sleutelcompetenties. Door het kleine team en vind je het dus niet erg om naast je kernactiviteiten ook andere werkzaamheden op te pakken. Dit doe je met collega’s van andere afdelingen.

Wat verwacht Deltares van jou als metaalbewerker?

  • Je hebt minimaal een mbo 4 niveau opleiding afgerond met uitstekende cijfers in de fijn metaal bewerking (zoals LiS Leiden of gelijksoortig) afgerond:
  • Bij voorkeur meerdere jaren relevante werkervaring;
  • Het kunnen omgaan met conventionele draai- en freesbanken is een vereiste, het bewerken van metalen met behulp van CNC programma’s is een pre;
  • Kennis van partijen die diensten of werktuigbouwkundige activiteiten kunnen verzorgen bij de ontwikkeling van proefopstellingen of meettechnieken is een pre, net als kennis van het inkooptraject wat hierbij komt kijken;
  • Ervaring met het lezen van tekeningen, het werken met werktuigbouwkundige tekenpakketten (inclusief het uitvoeren van sterkteberekeningen) is een pre;
  • In bezit zijn van een rijbewijs is een pre;
  • Tenslotte, onze ervaring leert dat projectcommunicatie en rapportage meer en meer in het Engels plaatsvinden. Mondelinge Engelse taalbeheersing is daarmee een vereiste, rapportage in het Engels een pre.

Het team

Deltares is een onafhankelijk instituut voor toegepast onderzoek op het gebied van water en ondergrond vraagstukken. Bij Deltares werken veel experts op deze velden. Naast deze experts biedt Deltares numerieke en fysieke testfaciliteiten, die de ontwikkeling, validatie en implementatie van nieuwe kennis en toepassingen ondersteunen. Binnen Deltares vormen ongeveer 110 enthousiaste professionals de eenheid Geo-Engineering met geotechniek als basis. De fysieke faciliteiten van de eenheid Geo-Engineering bestaan uit een GeoModel laboratorium voor 1g schaaltesten, een GeoCentrifuge voor schaaltesten op hogere g-niveaus, een GeoLab voor complexe geotechnische testen op grondmonsters en ten slotte het GeoVeld laboratorium voor grootschalige veldtesten.

Werken bij Deltares

Wij bieden een informele, dynamische en uitdagende werkomgeving. Jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en groei is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden en is doorgroei mogelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals regelmatige lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab, een interactief data research laboratorium en het Geochemisch en microbiologisch laboratorium in Utrecht.

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Deltares Werkt aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten, verbinden we onze kennis met die van anderen en maken we deze voor anderen beschikbaar.

Wij adviseren overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kennis en adviezen. Enabling Delta Life is ons motto.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze vacature en sluiten je kwaliteiten aan bij het functieprofiel, solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief te uploaden, voor 7 september. Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Melissa Ruts, HR Recruitment Officer sollicitatie@deltares.nl of 088-3358438.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Dan kan je deze vacature uiteraard doorsturen. Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kunt u contact opnemen met de heer sollicitatie.

Solliciteren op deze vacature