Office medewerker (tijdelijk voor minimaal zes maanden)

Ben jij die enthousiaste en proactieve office medewerker? Werk je nauwkeurig en gestructureerd en wil je samen met ons zorgen voor een optimale ondersteuning van onze medewerkers, dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke officemedewerker voor onze unit Zoetwatersystemen.

Wat kan jij verwachten als Office Medewerker?

Op het secretariaat is geen dag hetzelfde en kun je te maken hebben met hoge werkdruk. Jij kan als geen ander het overzicht behouden. En ondanks de werkdruk blijf je oog houden voor jouw omgeving en begrijp je wat er in de organisatie speelt. Je ziet hierdoor kansen en neemt waar nodig initiatief. In de team- en werkdynamiek sta je je mannetje en communiceer je op een open, opbouwende en klantgerichte manier.

Jouw takenpakket bestaat uit:

 • Het oppakken van alle voorkomende secretariële werkzaamheden voor de medewerkers van de afdelingen, waaronder het verzorgen van de correspondentie, complex agendabeheer, de in- en uitgaande post en het telefoonverkeer;
 • Het opmaken en redigeren van brieven, memo’s, projectplannen, offertes, rapporten en contracten;
 • Het bijhouden van het relatiebestand en het kwaliteitssysteem;
 • Het regelen en organiseren van dienstreizen en de daarbij behorende documenten;
 • Het plannen van vergaderingen en het bespreken van vergaderruimte intern of extern;
 • Het incidenteel plannen van en ondersteunen bij evenementen/bijeenkomsten die door de Unit of Deltares worden georganiseerd.

Wat verwacht Deltares van jou als Office Medewerker?

 • Je hebt een opleiding op MBO/HAVO-niveau en/of een secretaresseopleiding;
 • Je bent vaardig in agendabeheer;
 • Je bent goed bekend met MS-Office;
 • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Je bent de gehele dag beschikbaar op woensdag en vrijdag (is een must).

Het team

Het secretariaat ondersteunt de unit Zoetwatersystemen en bestaat uit vijf office medewerkers. Zij zorgen samen voor de optimale ondersteuning  voor ruim 185 medewerkers die verdeeld zijn over 6 afdelingen: Water en Delta Management, Overstromingsrisicobeheer, Operationeel waterbeheer, Rivierkunde & Binnenvaart, Ecosystemen en Water Kwaliteit, en Hydrologie. De unit opereert in een uitdagende en dynamische maatschappelijke omgeving en bieden een informele, dynamische, internationale en prettige werkomgeving.

Werken bij Deltares

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond.  Deltares werkt aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten, verbinden we onze kennis met die van anderen en maken we deze voor anderen beschikbaar.

Wij adviseren overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kennis en adviezen. Enabling Delta Life is ons motto.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals regelmatige lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab, een interactief data research laboratorium en het Geochemisch en microbiologisch laboratorium in Utrecht.

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan direct via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief voor 17 September 2019.

Voor meer informatie kan je contact opnemen Debbie Duimel (HR Recruitment Officer; +31 883358438).

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door!

 

Solliciteren op deze vacature