Open Sollicitatie bij Deltares

Bij Deltares zijn we constant op zoek naar leiders in hun vakgebied die de vertaalslag maken van wetenschappelijke kennis in water, ondergrond en infrastructuur naar specialistisch advies voor overheden en organisaties. Samen met een team van specialisten pak je de vragen/problemen van onze nationale of internationale klanten op. Projecten bij Deltares zijn altijd een combinatie van theorie en praktische uitvoering met veel aandacht voor ondernemerschap en innovatie. Ben jij het top talent waar we naar op zoek zijn?

  • Jij bent een specialist in één of meerdere van de volgende vakgebieden:

civiele techniek, maritieme techniek, ecologie, geologie, milieuwetenschappen, (technische) natuurkunde, wiskunde, scheikunde, (technische) bedrijfskunde, (technische) bestuurskunde, (technische) informatica of (technische) aardwetenschappen

  • Je bent ambitieus, energiek, weet wat je wilt bereiken en hebt ‘the drive’ om deze te behalen;
  • Je bent nieuwsgierig en wil graag de wereld om je heen begrijpen om oplossingen te vinden voor de vragen van vandaag;
  • Je hebt een ondernemende en positieve attitude met een realistische blik op zaken;
  • Je bent toegankelijk, communicatief sterk en altijd op zoek naar input en feedback;
  • Je bent een teamspeler en individueel sterk;
  • Je vindt het belangrijk om de vraag achter de vraag te vinden en te begrijpen

Bij Deltares werken we in een internationale werkomgeving. Om deze reden is het belangrijk dat jij ook vloeiend Engels spreekt en schrijft.

Deltares biedt jou een plek waar je constant op intellectueel vlak wordt uitgedaagd. Samenwerken is een speerpunt in onze cultuur. Wij geloven dat je samen de beste resultaten behaalt. We bieden een uitnodigende, uitnodigende en professionele plek om te werken, zodat jij je kan focussen op ‘the job at hand’.

Interesse?

 

Wil jij constant jouw wetenschappelijke kennis verder ontwikkelen? Heb jij de ambitie om een pionier te zijn in jouw vakgebied, in Nederland en in het buitenland? Houd jij van het vinden van innovatieve oplossingen en ben je geen voorstander van ‘standaard denken’? Solliciteer dan vandaag!

Voeg jouw motivatiebrief en CV toe. Geef in je brief duidelijk aan welke ‘Expertise’ en onderliggende ‘Issues’ matchen met jouw expertise en waarin jij zou willen werken. Voor verdere informatie met betrekking tot de ‘Expertise’ kun je de volgende link gebruiken (voor ‘Issues’ even doorklikken).

Heb je nog vragen over het werken bij Deltares? Neem  dan contact op met Melissa Ruts, HR Recruitment Officer (sollicitatie@deltares.nl of via +31 88 335 83 30).

Acquisitie naar aanleiding van deze open sollicitatie vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren op deze vacature