Secretaresse zonder watervrees

Ben jij die proactieve secretaresse die graag klantverwachtingen overtreft? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team waarin meedenken, oplossen en op tijd leveren centraal staan? Kun jij (mede)zorgen voor een optimale ondersteuning van onze medewerkers? Lees dan vooral verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun jij verwachten als Secretaresse?

Op het secretariaat is geen dag hetzelfde en heb je soms te maken met een hoge werkdruk. Ook onder druk is het belangrijk het overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen om zo gestelde deadlines te behalen. Ondanks het diverse takenpakket, moet je oog blijven houden voor jouw omgeving en begrijpen wat er in de organisatie speelt. Je ziet hierdoor kansen, bespreekt dit met collega’s en neemt waar nodig initiatief. Je kunt snel schakelen. Met een open, positieve, leergierige en een servicegerichte houding ondersteun je de unit op administratief/secretarieel gebied.

Jouw takenpakket bestaat uit:

  • Het uitvoeren van reguliere secretariële werkzaamheden zoals het verzorgen van de correspondentie, agendabeheer, het regelen en organiseren van dienstreizen, het plannen van vergaderingen (zowel intern als extern);
  • Het plannen van en ondersteunen bij evenementen/bijeenkomsten die door de unit of Deltares worden georganiseerd;
  • Communicatie met klanten onderhouden en nauw samenwerken met de andere ondersteunende afdelingen;
  • Studenten zaken regelen en begeleiden.

Wat verwacht Deltares van jou als Secretaresse?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO/HAVO-niveau bij voorkeur een  secretaresseopleiding;
  • Je bent vaardig in agendabeheer;
  • Je bent goed bekend met MS-Office;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Het team

Het secretariaat ondersteunt de unit Hydraulic Engineering en bestaat op dit moment uit twee office medewerkers. Zij zorgen samen met veel gezelligheid voor de optimale ondersteuning van ongeveer 100 medewerkers die verdeeld zijn over 4 afdelingen. De unit biedt een informele, dynamische en internationale werkomgeving. Je komt te werken in een moderne open ruimte.

Werken bij Deltares

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond.  Deltares werkt aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten, verbinden we onze kennis met die van anderen en maken we deze voor anderen beschikbaar.

Wij adviseren overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kennis en adviezen. Enabling Delta Life is ons motto.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals regelmatige lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab, een interactief data research laboratorium en het Geochemisch en microbiologisch laboratorium in Utrecht.

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan voor 15 september via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kan je contact opnemen Debbie Duimel (HR Recruitment Officer; +31 883358438).

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

 

Solliciteren op deze vacature