Over Andrew Warren

Andrew Warren is een expert in klimaatbestendigheid, adaptatie en geïntegreerde planning bij Deltares met meer dan 15 jaar ervaring in de watersector. Andrew ontwikkelt en past vooral Decision-Making under Deep Uncertainty-methodologieën toe om langetermijnonzekerheden op te nemen in strategische planningsprocessen in verschillende domeinen, waaronder watervoorziening en -zuivering, watervoorraadbeheer, overstromingsrisicobeheer en stedelijk waterbeheer. Een bijzonder aandachtspunt van zijn huidige werk is de samenwerking met waterbedrijven om klimaatbestendigheid en aanpassingsplannen te ontwikkelen voor duurzame dienstverlening op de lange termijn. Hij is ook geïnteresseerd in de ontwikkeling en inzet van geschikte methoden en tools om belanghebbenden interactief te betrekken bij planningsprocessen, via serious gaming en andere collaboratieve modelleringstechnieken.

Als ervaren projectmanager, facilitator en trainer heeft Andrew leiding gegeven aan teams van diverse onderzoekers en praktijkmensen bij de ontwikkeling, levering en overdracht van kennisproducten in verschillende internationale omgevingen in zowel hoge-inkomenslanden als opkomende economieën. Hij heeft gewerkt met een breed scala aan klanten en partners, waaronder de Wereldbank, Asia Development Bank, Europese Commissie en bilaterale agentschappen. Andrew heeft een MSc in Water Resources Management (cum laude) van de TU Delft in Nederland, en zowel een BE als BA van de Universiteit van Melbourne in Australië.

Andrew maakt deel uit van het regionale team van Deltares voor Azië, met speciale aandacht voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Deze pagina delen.