Evenementenoverzicht

Gedurende het jaar organiseren wij diverse evenementen.

5 evenementen gevonden
 1. 13-05-2024, Deltares campus, Delft

  Deltares Software Dagen (DSD-NL 2024)

  Deltares organiseert elk jaar de Deltares Software Dagen (DSD-NL) voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. In de maanden mei, juni en juli vindt de dertiende editie van de Deltares Software Dagen (DSD-NL 2024) plaats. De Deltares Software Dagen vormen een hybride event met vele online sessies en meerdere in-person sessies bij Deltares in Delft.
 2. 04-06-2024, Budapest University of Technology and Economics

  RIVER BASINS Internationale Conferentie 2024

  RIVER BASINS is een conferentie voor de uitwisseling van recente vorderingen en onderzoek op het gebied van stroomgebiedbeheer: de kwantificering van water- en massafluxen, het onderzoek van processen in riviersystemen en ecologisch onderzoek, evenals de implementatie van veelbelovende beheerstrategieën.
 3. 11-06-2024, Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen-Rijsenburg

  Symposium 50 jaar Emissieregistratie

  Op dinsdag 11 juni wordt het Symposium 50 jaar Emissieregistratie georganiseerd in Driebergen-Rijsenburg. Hierbij zijn alle taakgroepen van de Emissieregistratie betrokken. Deelname aan dit symposium is kosteloos maar aanmelding is verplicht en kan tot en met 4 juni.
 4. 19-06-2024, Deltares, Boussinesqweg 1

  International Symposium Developments in Trenchless installation methods of pipelines

  Research, which was recently carried out, results in more opportunities for trenchless installation of pipelines. The investigation and further development of equipment, methodology and pipeline coatings shows that safe and environment-friendly installation of the future underground infrastructure is feasible without spatial and temporal constraints.
 5. 04-09-2024

  Delft Software Days – Editie 2024 (DSD-INT 2024)

  De Delft Software Days (DSD-INT) is een jaarlijks evenement waarbij de nieuwste software ontwikkelingen op het gebied van water en ondergrond worden gedeeld.