Over Erik de Goede

Erik de Goede is senior consultant bij het Deltares Software Centre. Hij is een expert in numerieke modellering van driedimensionale hydrodynamische stromings- en transportmodellen. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van numerieke modellering, in het bijzonder voor Delft3D-FLOW. Momenteel richt hij zich op ongestructureerde hydrodynamische modellering met de D-Flow Flexible Mesh module, als opvolger van Delft3D-FLOW in de nieuwe Delft3D Flexible Mesh Suite (Delft3D FM). Daarnaast ontwikkelt hij een ijsmodule voor Delft3D.

Zijn praktijkervaring heeft vooral betrekking op afvoeronderzoeken met 3-dimensionale hydrodynamische (zoutgehalte, temperatuur) en waterkwaliteitsmodellen in binnen- en buitenland. Hij combineert een diepgaande kennis van software met een enorme ervaring in modeltoepassingen voor 2D/3D hydrodynamische modellering. De heer De Goede is betrokken geweest bij hydrodynamische en waterkwaliteitsprojecten in Nederland, België, Engeland, Schotland, Polen, Hongkong, de VS, Japan, Singapore, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten.

Hij is auteur of co-auteur van meer dan twintig publicaties op internationale conferenties en in technische tijdschriften over de genoemde onderwerpen .

Deze pagina delen.