Over Jacqueline Vink

Jacqueline is als hoofd van de afdeling Communicatie verantwoordelijk voor de positionering en profilering van Deltares. “Als kennisinstelling willen we onze onderzoeken, modellen en software, en alle kennis die we in huis hebben met zoveel mogelijk mensen delen en duiden. Onze ambitie is dat iedereen die bezig is met water en ondergrond, en de daaraan gerelateerde infrastructuur, weet wat we doen. We willen ons werk zo toegankelijk mogelijk maken met aansprekende boodschappen, kennis en verhalen waar je wat aan hebt in de praktijk. En we luisteren naar onze omgeving: aan welke kennis is behoefte en hoe kunnen we daar nog beter op aansluiten.”

Zij studeerde communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit, met bijvakken aan de Wageningen University & Research. Ze volgde daarna diverse opleidingen op het gebied van communicatie en organisatie, zoals Corporate Communicatie, Veranderkunde en Wijsheid in leiderschap. Ook volgde zij nog een postacademisch programma Master Strategisch Management aan de Universiteit van Utrecht.

Voordat ze bij Deltares werkte, was ze onder andere senior strateeg bij een consultancybureau, hoofd communicatie bij het Voedingscentrum, hoofd consultancy ministerie Algemene Zaken en hoofd stafbureau bij een ziekenhuis.

Deze pagina delen.