Waar en wanneer?


Datum
Tijd
9:00-17:00
Locatie
Patio, Deltares Delft
Kosten
Gratis

Deep-learning nowcasting

Sinds de introductie van deep-learning nowcasting benaderingen door een aantal van de Big Tech bedrijven, zien we een snelle toename in toepassingen van en onderzoek naar Kunstmatige intelligentie (AI) voor nowcasting. We zien dit moment als een geweldige kans om onderzoeksgroepen, bedrijven en belanghebbenden uit Nederland en de buurlanden samen te brengen om een update te krijgen van de lopende werkzaamheden, hoe deze benaderingen kunnen en zullen worden gebruikt en vooral waar we samen waarde kunnen toevoegen aan het veld.

Toekomst van overstromingsmodellering en -beheer

Voor dit symposium 'AI for Nowcasting' hebben we verschillende academische onderzoekers en consultants uitgenodigd om een presentatie te geven over het verleden, de stand van zaken en de toekomst van nowcasting, om met ons te discussiëren over de richting waarin dit veld zich beweegt en wat dit betekent voor de toekomst van overstromingsmodellering en -beheer. Hoewel de nadruk zal liggen op nowcasting voor de voorspelling van neerslag en daaropvolgende overstromingen, verwelkomen we ook bijdragen uit andere gebieden die gebruik maken van nowcasting. We kijken uit naar een vruchtbaar symposium en de start van nieuwe samenwerkingen!

Registratie

Voor registratie en het volledige programma:
https://softwaredays.deltares....


Registratie

1. Meld je aan met je MyDeltares-account of registreer je eerst als je nog geen Deltares account hebt.
Opmerking: als je al een DSD- of OSS-account hebt, maar nog geen MyDeltares-account, klik je gewoon op Wachtwoord vergeten? om het aanmaken van je MyDeltares-account te starten. Nadat je het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kun je naadloos inloggen.

2. Klik op de knop <ADD TO CART> voor de gewenste sessie.

3. Ga naar je “Shopping cart” (rechtsboven) om je registratie af te ronden.
Als je problemen ondervindt met de registratie, neem dan contact op met ons team op mydeltares@deltares.nl.

Sign in to MyDeltares

Dit symposium zal geheel in het Engels zijn en wordt mede georganiseerd door HKV lijn in water.


Deze pagina delen.