Samenwerken met Deltares

Deltares is intensief betrokken bij acht van de tien TKI’s: Deltatechnologie, Watertechnologie, Offshore Energy, Maritiem, Urban Energy, Bouw en Techniek, Agri en Food & Tuinbouw en Uitgangsmaterialen.

Alleen in samenwerking met opdrachtgevers, kennisinstellingen en marktpartijen kunnen we de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur aan. De TKI-regeling is een belangrijke motor om toepasbare kennis te ontwikkelen die nodig is.

Nick Leung

Sinds 2014 werkt Deltares in TKI-samenwerkingsprojecten met private en publieke partners. Voorwaarde is dat deze projecten gericht moeten zijn op maatschappelijke opgaven zoals uitgewerkt in Kennis en Innovatie Agenda’s (KIA) met Meerjarig Missiegedreven Innovatieprogramma’s (MMIP’s). Het initiatief voor een samenwerking kan van alle partijen komen. Heb je een idee voor een project? Neem dan contact op via TKI@deltares.nl.

Een voorbeeld van een TKI-samenwerking is het project CLIMACS, een project waarin The Weather Makers, Van Oord, TU Delft en Deltares samenwerken aan een innovatieve oplossing voor het beschermen van oa. dijken en kades, door de vooroever te verhogen. Deltares draagt bij aan dit project met de inzet van diverse faciliteiten voor testen en kennis van modelleren:

Je hebt nog niet aangegeven of je cookies wilt accepteren of weigeren. Hierdoor kan dit element niet worden getoond.

Pas je cookie instellingen aan

Of ga direct naar:

https://www.youtube.com/watch?v=bibMy4CK2Ho

Is een TKI-samenwerking iets voor jou?
Meer informatie over een mogelijke TKI-samenwerking, voorwaarden en aanvraag vind je in onze flyer. Je kunt ook contact opnemen met TKI@deltares.nl.

Deze pagina delen.