Wat is de mkb challenge?

De mkb challenge stelt ondernemers in staat om gebruik te maken van de Hydro- en Geo faciliteiten en laboratoria van Deltares. Hier kunnen ontwerpconcepten van innovaties worden getest. Door deze toegang tot state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten kunnen mkb bedrijven of startups hun ideeën verder ontwikkelen en optimaliseren.

Eerder won Coaststruction de mkb challenge. Coaststruction ontwerpt, produceert en installeert 3D-geprinte kunstmatige riffen om kwetsbare kustlijnen te helpen beschermen. In de Deltalife deelt Coaststruction de resultaten van hun tests bij Deltares.

Deltares heeft ons uitgebreide kennis verschaft op het gebied van hydrodynamica, golven, sedimenttransport, morfologie en ecologie. Hun begeleiding en expertise zijn cruciaal geweest voor onze ontwikkeling

Nadia Fani, mede-oprichter van Coaststruction

Inschrijven voor de mkb challenge

Ben je een innovatief mkb bedrijf? Dan verwelkomen we je graag in onze experimentele testfaciliteiten. Samen met onze experts kun je de nieuwste technieken en innovaties een stap verder brengen. Schrijf je in! Misschien wordt jouw innovatieve ontwerpconcept dan wel toegelaten in één van onze onderzoeksfaciliteiten om te testen!

Schrijf je in voor de mkb challenge

De inschrijving van de mkb challenge 2024 is geopend tot half april!

Deze pagina delen.