Schrijf je in voor de mkb challenge

Je kunt je tussen 1 november en 31 december 2023 inschrijven voor de mkb challenge van Q4.

We verwelkomen innovatieve mkb bedrijven van harte in onze experimentele testfaciliteiten, om samen met onze experts de nieuwste technieken en innovaties een stap verder te brengen. Zo komen we, ook samen met het mkb, dichterbij oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Schrijf je direct in voor de mkb challenge Q4 2023

Hoe werkt het?

Hoe werkt het meedoen aan de mkb challenge bij Deltares?

Stap 1: Toetsing

Een mkb bedrijf of startup lees je de brochure 'mkb challenge', daar vind je wat wij kunnen aanbieden en de randvoorwaarden waar jouw bedrijf en innovatie aan moeten voldoen om mee te kunnen doen.

Brochure MKB

Stap 2: Inschrijving

Je schrijft je als mkb bedrijf of start-up in voor de mkb challenge die op dat moment loopt, met het inschrijfformulier. Deze vul je in met informatie over jouw onderneming en innovatie en stuur je op naar Madelief Doeleman.

Inschrijfformulier

Stap 3: Beoordeling

Alle inschrijvingen worden beoordeeld. Relevante inschrijvingen worden uitgenodigd om hun innovatie te presenteren. Deltares stelt een jury samen, afhankelijk van de vraag worden hier de juiste experts voor gevraagd. De jury beoordeelt de initiatieven o.a. op impact, haalbaarheid en relevantie. Deltares toetst ook of de innovatie past binnen de expertisegebieden van Deltares en of er voldoende capaciteit beschikbaar is om te starten. Ook de bijdrage van de innovatie aan maatschappelijke doelen (bijvoorbeeld duurzaamheid) speelt mee bij de afweging.

Stap 4: Aanvang van de challenge

Als er besloten is welke initiatieven gratis toegang krijgen tot onze faciliteiten, dan krijgt het mkb bedrijf (of startup) een vast contactpersoon binnen Deltares aangewezen (de coach) en start de begeleiding van de mkb challenge.

Je hebt nog niet aangegeven of je cookies wilt accepteren of weigeren. Hierdoor kan dit element niet worden getoond.

Pas je cookie instellingen aan

Of ga direct naar:

https://www.youtube.com/watch?v=-T-IeakG7RU

Inschrijfdata mkb challenge

Faciliteit Data aanmelden
Veld faciliteitenQ1: Aanmelden tussen 1 januari en 31 maart 2023 (afgerond)
Geo faciliteitenQ2: Aanmelden tussen 1 april en 31 mei 2023 (afgerond)
LaboratoriaQ3: Aanmelden tussen 1 juli en 30 september 2023 (afgerond)
Hydro faciliteitenQ4: Aanmelden tussen 1 november en 31 december 2023

Deze pagina delen.