Schrijf je in voor de mkb challenge

We verwelkomen innovatieve mkb bedrijven van harte in onze experimentele testfaciliteiten, om samen met onze experts de nieuwste technieken en innovaties een stap verder te brengen. Zo komen we, ook samen met het mkb, dichterbij oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

De eerste ronde van inschrijvingen voor 2024 is inmiddels afgesloten. Alle deelnemers zijn uitgenodigd om hun innovaties te presenteren, en dit zal plaatsvinden eind mei/begin juni. Na deze presentaties wordt besloten welke initiatieven gratis toegang krijgen tot de faciliteiten van Deltares. In het najaar volgt een tweede ronde van de mkb challenge 2024, en inschrijven hiervoor is nu al mogelijk.

Schrijf je direct in voor de mkb challenge 2024

Hoe werkt het?

Hoe werkt het meedoen aan de mkb challenge bij Deltares?

Stap 1: Toetsing

Wil je weten of jij aan de eisen voldoet als mkb bedrijf of startup? Lees dan de ‘brochure mkb’, daar vind je wat wij kunnen aanbieden en de randvoorwaarden waar jou bedrijf en innovatie aan moeten voldoen.

Brochure mkb

Stap 2: Inschrijving

Je schrijft je als mkb bedrijf of start-up in voor de mkb challenge die op dat moment loopt, met het inschrijfformulier. Deze vul je in met informatie over jouw onderneming en innovatie en stuur je op naar Sytse Riedstra: sytse.riedstra@deltares.nl.

Inschrijfformulier

Stap 3: Beoordeling

Alle inschrijvingen worden beoordeeld. Relevante inschrijvingen worden uitgenodigd om hun innovatie te presenteren. Deltares stelt een jury samen, afhankelijk van de vraag worden hier de juiste experts voor gevraagd. De jury beoordeelt de initiatieven o.a. op impact, haalbaarheid en relevantie. Deltares toetst ook of de innovatie past binnen de expertisegebieden van Deltares en of er voldoende capaciteit beschikbaar is om te starten. Ook de bijdrage van de innovatie aan maatschappelijke doelen (bijvoorbeeld duurzaamheid) speelt mee bij de afweging.

Stap 4: Aanvang van de challenge

Als er besloten is welke initiatieven gratis toegang krijgen tot onze faciliteiten, dan krijgt het mkb bedrijf (of startup) een vast contactpersoon binnen Deltares aangewezen (de coach) en start de begeleiding van de mkb challenge.

Je hebt nog niet aangegeven of je cookies wilt accepteren of weigeren. Hierdoor kan dit element niet worden getoond.

Pas je cookie instellingen aan

Of ga direct naar:

https://www.youtube.com/watch?v=RtygtixCyLI

Inschrijfdata

In het najaar volgt de tweede ronde inschrijvingen mkb challenge 2024. Misschien wordt jouw innovatieve ontwerpconcept dan wel toegelaten in één van onze onderzoeksfaciliteiten om te testen!

Oud deelnemer

In 2023 nam het mkb bedrijf Geopex deel aan de mkb challenge en zij kregen toegang tot de state-of-the-art geofaciliteiten van Deltares om hun de ontwerpconcepten van zink- en kraagstukken met geotextielen te testen op installatieschade door vallende stenen.

Meer over de Geopex test

Deze pagina delen.