Schrijf je in voor de mkb challenge

We verwelkomen innovatieve mkb bedrijven van harte in onze experimentele testfaciliteiten, om samen met onze experts de nieuwste technieken en innovaties een stap verder te brengen. Zo komen we, ook samen met het mkb, dichterbij oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Je kunt je weer inschrijven voor de mkb challenge 2024! De 1e ronde inschrijvingen is open vanaf 1 maart tot en met 15 april 2024.

Schrijf je direct in voor de mkb challenge 2024

Hoe werkt het?

Hoe werkt het meedoen aan de mkb challenge bij Deltares?

Stap 1: Toetsing

Wil je weten of jij aan de eisen voldoet als mkb bedrijf of startup? Lees dan de ‘brochure mkb’, daar vind je wat wij kunnen aanbieden en de randvoorwaarden waar jou bedrijf en innovatie aan moeten voldoen.

Brochure mkb

Stap 2: Inschrijving

Je schrijft je als mkb bedrijf of start-up in voor de mkb challenge die op dat moment loopt, met het inschrijfformulier. Deze vul je in met informatie over jouw onderneming en innovatie en stuur je op naar Sytse Riedstra: sytse.riedstra@deltares.nl. Op 15 april sluit de 1e mkb challenge ronde van 2024 en start de selectie.

Inschrijfformulier

Stap 3: Beoordeling

Alle inschrijvingen worden beoordeeld voor 15 mei 2024. Relevante inschrijvingen worden uitgenodigd om hun innovatie te presenteren. Deltares stelt een jury samen, afhankelijk van de vraag worden hier de juiste experts voor gevraagd. De jury beoordeelt de initiatieven o.a. op impact, haalbaarheid en relevantie. Deltares toetst ook of de innovatie past binnen de expertisegebieden van Deltares en of er voldoende capaciteit beschikbaar is om te starten. Ook de bijdrage van de innovatie aan maatschappelijke doelen (bijvoorbeeld duurzaamheid) speelt mee bij de afweging.

Stap 4: Aanvang van de challenge

Als er besloten is welke initiatieven gratis toegang krijgen tot onze faciliteiten, dan krijgt het mkb bedrijf (of startup) een vast contactpersoon binnen Deltares aangewezen (de coach) en start de begeleiding van de mkb challenge.

Je hebt nog niet aangegeven of je cookies wilt accepteren of weigeren. Hierdoor kan dit element niet worden getoond.

Pas je cookie instellingen aan

Of ga direct naar:

https://www.youtube.com/watch?v=RtygtixCyLI

Inschrijfdata

Vanaf 1 maart 2024 is de inschrijving van de mkb challenge 2024 geopend. Misschien wordt jouw innovatieve ontwerpconcept dan wel toegelaten in één van onze onderzoeksfaciliteiten om te testen!

Oud deelnemer

In 2023 nam het mkb bedrijf Geopex deel aan de mkb challenge en zij kregen toegang tot de state-of-the-art geofaciliteiten van Deltares om hun de ontwerpconcepten van zink- en kraagstukken met geotextielen te testen op installatieschade door vallende stenen.

Meer over de Geopex test

Deze pagina delen.