Resultaat en impact van het open innovatienetwerk TO2

Gepubliceerd: 13 december 2021

Hoe blijft de zorg betaalbaar en toegankelijk? Hoe blijven we opgewassen tegen de gevolgen van de coronapandemie of de klimaatverandering? Hoe kunnen bedrijven blijven groeien en innoveren, zodat we een welvarend land blijven? Het zijn geen eenvoudige vraagstukken waarvoor Deltares samen met andere Nederlandse onderzoeksinstituten van MARIN, TNO, Wageningen University & Research en het Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) naar oplossingen zoekt.

TO2MORROW is onze publicatie over resultaten en impact van onze gezamenlijke inspanning samen met die van ons netwerk. Deze editie biedt een overzicht van een aantal van die uitdagingen, de oplossingen en de verwachte impact.

Lees meer over de water-energie-voedsel-nexus aanpak in Peru, het schoon water voor klimaat project BlueCan of de lokaal gewonnen klei die rijpt om groene dijken te maken.  Of neem de ervaringen en inzichten die de instituten nu opdoen met onderzoek naar drijvende eilanden in de Noordzee en de toetsing in de Delta Basin faciliteit. Voorbeeld van een solide hybride onderzoeksstructuur, die onderzoekers in staat stelt zowel een microlens als een groothoeklens te gebruiken.

Wij wensen u veel leesplezier.