Software Simulatie Producten & Oplossingen

Direct naar een software product-pagina

 

carousel-deltares-software-nl-20161125

Onze software simulatie producten & oplossingen worden zowel door onze eigen experts als onze nationale en internationale klanten toegepast in een grote diversiteit aan projecten. Deltares software is speciaal ontworpen voor commercieel advies, operationele systemen, fundamenteel en toegepast onderzoek. Dankzij innovatieve koppelingen en visualisatiemogelijkheden wordt het steeds meer ingezet voor educatie en communicatie en bijvoorbeeld stakeholder meetings.

Voor Consultants / Engineers hebben wij simulatie software producten zoals de D-HYDRO Suite (1D/2D/3D) voor het modelleren van kustgebieden, estuaria, rivieren en landelijk & stedelijk gebied en D-Sheet Piling voor het ontwerpen van damwandconstructies. Deze producten zijn off the shelf beschikbaar en eenvoudig via software@deltares.nl te bestellen.

Daarnaast bieden wij verschillende Solutions aan, gericht op speciale doelgroepen.
Ben je Operational Forecaster? We bieden volledige informatie- en voorspellingssystemen op basis van Delft-FEWS, in combinatie met elk gewenst simulation product.
Ben je Beleidsmaker? Voor gezamelijk ontwikkelen en bespreken van oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken bieden wij dedicated viewers die gecombineerd kunnen worden met onze simulatie producten voor interactieve toepassingen. Meerdere producten zijn ook te gebruiken in combinatie met een Touchtable.

Voor kennisoverdracht worden steeds vaker Serious Games en Apps ingezet. Overzicht van Serious Games en Apps.

Lijst van alle software simulatie producten en oplossingen.

Simulation Products

Alle simulation products

Solutions

Alle solutions

Web and Touch Table applications

Alle web and touch table applications

Serious Games and Apps

Alle serious games and apps