Software Simulation Products & Solutions

Onze eigen experts en onze vele nationale en internationale klanten passen onze software simulation products & solutions toe in meer dan 140 landen in vele projecten, zowel voor commercieel advies als voor fundamenteel en toegepast onderzoek.

Simulation software products, zoals Delft3D voor het modeleren van kustwateren, estuaria, rivieren en meren en D-Sheet Piling voor het ontwerpen van damwandconstructies, zijn speciaal ontworpen voor Consultants / Engineers, off the shelf beschikbaar en eenvoudig via de webshop te bestellen.

Daarnaast bieden wij verschillende Solutions aan gericht op speciale doelgroepen. Voor Operational Forecasters bieden we volledige informatie en voorspellingssystemen aan op basis van Delft-FEWS in combinatie met ieder gewenst simulation product. Voor Beleidsmakers is de combinatie van de Touch Table met verschillende simulation products een populair product. Voor het presenteren van oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken bieden wij overheden dedicated viewers die gecombineerd kunnen worden met onze simulation products voor interactieve toepassingen.

Voor kennisoverdracht worden meer en meer Serious Games en Apps ingezet. Een overzicht van de meest recente Serious Games en Apps is te vinden op deze pagina.

Simulation Products

Alle simulation products

Solutions

Alle solutions