MKB

‘ Samen staan we sterk’

Deltares werkt graag samen met bedrijven zodat er nieuwe producten, diensten en markten ontstaan voor ondernemers. Kennis en ondernemerschap brengen we samen met onze specifieke en wereldwijde expertise. Zo ontstaan er vaak mooie nieuwe kansen.

Voucher winnaar Climate-KIC

Co-creatie

U ontwikkelt samen met Deltares uw nieuwe product of dienst. Door het combineren van aanvullende expertises ontstaan er vaak nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf. Voor Deltares is deze samenwerking interessant, omdat u als ondernemer goed zicht heeft op de markt voor innovatieve producten en diensten. We hebben hier goede ervaringen mee. Een paar voorbeelden van co-creatie zijn:

Pile Design module ontwikkeling voor Scia Engineer

2 Hydrorig: nieuw vistuig gebruikt water als wekker

Het valideren van uw product of dienst

Opdrachtgevers vragen vaak om een certificaat of testrapport van nieuwe oplossingen. De faciliteiten van Deltares worden regelmatig ingezet voor het uitvoeren van model-tests. En dat hoeft niet altijd duur te zijn. In samenspraak met onze mensen zijn ook low-cost oplossingen mogelijk. Een paar voorbeelden van tests die we uitvoerden voor ondernemers zijn:

Scanners helpen waterschade aan wegen te voorkomen

2 JIP OSCAR

U ontwikkelt producten en diensten op Deltares kennis

Onze kennis vormt een solide basis voor het verder ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor uw bedrijf. We stellen deze kennis graag beschikbaar. Dit is efficiënt voor u als ondernemer: u zult versteld staan van de kennis die al beschikbaar is. U kunt direct met deze kennis aan de slag. Voorbeelden hiervan zijn:

1 JIP Biosealing

Energiezuinig vissen op mesheften

Samenwerking met Deltares

Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van onze expertise. U kunt als opdrachtgever met Deltares samenwerken, maar ook als partner in innovatieprogramma’s, bijvoorbeeld ‘ Joint Industry Projecten’ of Europese onderzoeksprogramma’s. Welke samenwerkingsvorm het meest geschikt is hangt af van uw wensen, bijvoorbeeld ten aanzien van geheimhouding of doorlooptijd.

Het is goed om te weten dat de eerste twee gesprekken altijd kosteloos zijn, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Daarna is er vaak behoefte aan financiering waarin we ons laten helpen door externe adviseurs.

Om u zo goed mogelijk te helpen werkt Deltares samen met MKB-Nederland, MKB-Servicedesk, Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en brancheverenigingen.

Externe links